Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
pepcia83 , musze sprobowac Twojego sposobu Moze podziala
wera1517, masz racje,przeciez te problemy ze spaniem to juz sie w ciazy zaczely
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczyny
A my kolejne rekordy bijemy Az mi glupio mowic,jak slysze ze wy takie niewyspane
Ale moj maly ma miesiac i dwa tyg. i tylko te dwa tyg nie spal tak ladnie jak teraz...Teraz,wlasnie mniej wiecej od miesiaca codziennie kapiemy sie o 21:00 ( nieraz troche przed ) okolo 22:00 dzidzia juz spi i budzi sie dopiero kolo 3 w nocy-bez problemu zasypia kolo 4 i kolo 8 sie budzi i wtedy juz jest ciezej go uspac... A wczoraj przeszedl moje najsmielsze oczekiwania i spal od 21:45 do 5 rano pierwszy raz mu sie zdazylo spac 7 godzin!! Ja bylam w szoku,ale nie narzekam
A co do usypiania w kocyku to ja tak wlasnie robie-zawsze opatulony kocykiem mieciutkim i cieplym i w nim go klade,on sie wtedy rozklada i wychodzi na to ze spi na tym kocyku,ale dalej na cieplym a przykrywam go kolderka. Sposobu z bluzka nie probowalam ale tez jeszcze nie musialam jakos walczyc z uspaniem.. Poki co sie ciesze ze tak slicznie spi ale.... wiecie jak to jest-ponoc wszystko co dobre szybko sie konczy hihi Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochane..... idzie "nius",idzie "nius"
Marzenie urodzila wczoraj nad ranem zdrowego i wielkiego Oliwiera Wielkiego bo mial az 3700 i 52 cm Byczek nasz kochany,juz nastepny na tym swiecie Kto nastepny?? hihi
Wszystko z nimi jest oki,odpoczywaja w hotelu.Miejmy nadzieje ze szybciuchno sama napisze jaka jest przeszczesliwa Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,no zebys nie przechwalila Natanka Ale mam nadzieje,ze dobre sie nie skonczy i bedzie spal tak ladnie juz zawsze. Chociaz jedna mama bedzie wyspana
marzenie, Gratulacje Czyli moje zyczenia sie spelnily Na Wigilie w domku Ciesze sie razem z Toba. Buziaki i usciski dla Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ooo doczekała się. Gratulacje Marzenie. No to teraz moja kolej...brr. Termin za 2 tyg.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Gratulacje a kto po Tobie Wera? Bo ja dopiero na luty mam termin wiec jeszcze sporo czasu przede mna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
chyba nie ma nikogo wczesniej... pozniej sa na kwiecien chyba dziewczyny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
caly dzien lezymy w lozku nie mam sily wstac;/ slyszalam o tym sposobie ale zpielucha zeby na niej spac a potem wlozyc dziecku do wozka moze warto sprobowac
ojaaa super marzenie gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
marzenie, super, gratulacje! Swieta w domu z maluszkiem - ale cudnie najpiękniejszy prezent jaki można sobie wymarzyć....

o sposobie z bluzką tez słyszałam... i też mam zamiar testować
ja z kolei wygrzewam malutkiej łóżeczko termoforem iw kłądam ją do ciepłego, ale spróbuje sposobu z kocykiem też. ida dzisiaj całą noc spała z nami w łóżeczku, inaczej nie byłoby mowy o zaśnięciu. w sumie spała longiem 5 godzin, obudziła się na akrmienie o 3.30 ale potem przez 2 godziny nie chciała usnąć.....

u nas dzisiaj wreszcie nie lało pierwszy raz od paru dni, więc poszłyśmy na spacerek długi i maleństwo nawet nieżle śpi... odpukać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie, gratulacje duzo zdrowka dla Was , buziaki

Czytam tak Was , Emil na poczatku tak mial ze nie mogl zasnac, a teraz to spi po 10 godzin w nocy i 2 godziny w ciagu dnia, z czego czasem potrafi lezec godzine na kanapie i patrzec w sufit i gadac nie moge narzekac , idzie spac teraz codzien o 21 i wstajemy o 7 rano ,

No to mamy nastepne formulowe dziecko hehe , ale nas duzo juz super

daris, tez masz fajnie, oby Natankowi juz tak zostalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok